Scurt istoric

Consiliul Judetean Mureș după căstigarea unui proiect Phare de aproape 6 milioane euro a reușit să pornească cel mai mare proiect industrial din zonă. In prezent in Parcul Industrial Mureș sunt angajate peste 1700 persoane. Parcul Industrial este administrat de către S.C. PARC INDUSTRIAL MUREȘ S.A., la care acționa majoritat este Consiliul Județean Mureș.

Este plăcerea noastră să vă prezentăm următoarele posibilităţi de investiţie în zona industrială a oraşului Tg. Mureş.

În prezent, în Parcul Industrial sunt 7,5 ha disponibile din totalul de 45 ha, divizate în parcele cu o suprafata de la 2.900 mp pana la 35.000 mp. În imaginea de mai jos se pot vizualiza parcelele libere.

În Parcul Industrial Mureş exista trei variante distincte în ceea ce priveşte ocuparea terenului de către potenţialii investitori.

Viziune şi misiune

Suntem primul parc industrial din judetul Mures, cu telul de a sporii locurile de munca intr-o perioada de stagnare economica si cu telul de a da un plus de valoare consistentei economice din zona

DECLARATIE DE MISIUNE -Prioritatea noastra este satisfacerea cerintelor clientilor iar succesul companiei noastre depinde de capacitatea noastra de a mentine Parcul Industrial Mures o zona propice investitiilor. -Incercam sa sfatuim si sa consiliem investitori la un grad de profesionalism ridicat, mereu incercand optimizare a straduintelor noastre . -pozitionarea si strategia noastra este in consens cu responsabilitati pentru conservarea si protectia mediului înconjurator, în beneficiul comunitatii.